Grenada

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Grenada

Ingatlan eladó Grenada

Ha Grenata városában keres egy ingatlant, akkor olvassa el az ingatlanpiacról szóló jelentést. Grenada egy karibi ország, amely egy fő szigetből és több kisebb szigetből áll. A Grenada központi szigete neve a Spice-sziget, és nevét az államtól kapta, duzzasztó területet mutatott be a szerecsendió ültetvényeinek. Itt van a Szent György fővárosa, amelynek színes házai, a grúz épületek és a korai 18. századi Fort George a keskeny Carenage kikötőre néz. Délre van a Grand Anse strand.

A Grenada Trinidad és Tobago északon és a Saint Vincent és a Grenadine-tól délre található.

A Grenada ingatlanpiaca 2018-ban jelentősen nőtt, és ez a pozitív trend várhatóan 2019-ben is folytatódni fog.

A tavalyi év pozitív volt a Grenada esetében: a globális gazdasági összeomlás következtében majdnem hét évig tartó összehúzódás és stagnálás után végre látjuk a stabilizációs folyamatokat és a növekedés jeleit az ingatlanpiacon. Tehát ez egy jó pillanat, ha Grenadában szeretne értékesíteni egy ingatlant.

A Grenada piac visszanyerése az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság gazdasági fellendülésének köszönhető, hiszen a Grenadában értékesítendő ingatlanok iránt érdeklődő nemzetközi vásárlók többsége ebből a két országból származik. Bár a külföldi vásárlók a tranzakcióknak csupán 7% -át teszik ki, az értékük jelentős.

 

A piac növekedését a "Citizens by Investment" (CBI) program is kedvelte, ami lehetővé tette a különféle luxuscikkek fejlesztését, hogy a szükséges tőke megszerzése a részleges tulajdonlás vagy a részvények értékesítése révén.

Ez a program jelentős vontatást ért el. A CBI programnak tovább kell fejlesztenie az ingatlanfejlesztéseket.

A külföldiek földet vásárolhatnak Grenadában. A külföldieknek meg kell fizetniük az idegen földtulajdonra kivetett adót, amely az ingatlan értékének 10% -ával egyenlő, amely engedélyt ad a külföldi ingatlanok megtartására.

Általában a Grenada tengerparti területein, a bérleti piac központjában körülbelül 4,3% -os hozamot értek el.

A szigeteken bérleti díjak túlnyomórészt szezonálisak, de ez a szám hosszú távú bérleti szerződésekre vonatkozik.

A Grenada ingatlanpiac tovább bővül és fejlődik, és új értékesítési rekordot állít fel a Grenada ingatlanok értékesítésére. A 2018-ban érkező projektek új szinteket hoznak létre a luxus tulajdonságok terén.

  •  
    Grenadába költözés. Külföldi és Grenadában él

        A főbb turisztikai és nem turisztikai célpontok elemzését követően, amelyek ideálisak önmagunk átcsoportosítására, kétségtelenül azonosítunk egy valóban egyedülálló és megismételhetetlen valóságot. A Karib-tengerbe merülve a mai mini-kalauz vitathatatlan főszereplője Grenada sziget. As s...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 21636

Eladás Villa, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

154,127,135.83HUF
Eladás
Villa

929.03 m²
A közelmúltban épült, teljesen berendezett, 2 szintes családi ház szép Grenada, 4 hálószoba (en-suite fő hálószoba) 3 fürdőszoba, 2 nappali területek,...
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB